look around promoteam team foto

Onze dames en heren


De stijl die Look-Around Promoteam hanteert staat voor; luxe, kwaliteit en professionaliteit.

Look-Around Promoteam bestaat uit dames en heren met HBO-/universitair niveau, die weten van aanpakken. De dames en heren zijn geselecteerd op hun uiterlijk en innerlijk. Het team van Look-Around spreekt meerdere talen vloeiend. Naast Nederlands spreken de meeste dames en heren Duits en Engels en een aantal zelfs Fries en een enkeling spreekt vloeiend Spaans en Pools. De meeste dames hebben zelfs een miss-titel op hun naam staan.

Zo kan Look-Around Promoteam makkelijk inspelen op de wensen en ideeën van haar opdrachtgevers. De dames en heren in ons team zijn allen inzetbaar voor zowel promotionele werkzaamheden als ook voor beurs gerelateerde acties, netwerken en horecawerkzaamheden. Daarnaast organiseert Look-Around Promoteam themafeesten; we hebben professionele danseressen, zangers en zangeressen in ons team. Ook hebben enkele dames en heren mee gewerkt in een aantal videoclips.

Look-Around Promoteam, een gezellige groep enthousiastelingen die elkaar en uw bedrijf professioneel en met veel passie ondersteunen.