Referenties

Default Avatar125
Jan Tammeling
dinsdag, augustus 25, 2015
Referentie

Geachte relatie(s)

Hartelijk dank voor jullie inzet en flexibiliteit tijdens onze opening van de CJ2 Datatoren.

Mede door jullie inspanningen is het voor ons (en voor onze gasten) een onvergetelijk en succesvol feest geworden.

Vriendelijke groeten

Jan

Ted Dresselhuis
Ted Dresselhuis
dinsdag, april 14, 2015
Samenwerking

In samenwerking met look-around promoteam tot meerdere succesvolle opdrachten gekomen, waaronder het verwezenlijken van de vernieuwde website van het promoteam zelf en het versterken van elkaar op promotioneel gebied.

Elmer Koevoets
Elmer Koevoets
woensdag, februari 11, 2015
Referentie

Last moment in contact gekomen met Look Around waar Manon gelukkig beschikbaar bleek te zijn. Manon heeft de juiste uitstraling en haar proactieve en professionele instelling hebben een positieve bijdrage geleverd aan onze beursdeelname. Met Look Around heb ik van te voren duidelijke afspraken kunnen maken op een prettige manier

Default Avatar125
Dennis Adriaans
OSR
woensdag, februari 11, 2015
Referentie

Het Look-Around promotieteam heeft geholpen tijdens de universiteitsraadcampagne van de Onafhankelijke Studentenraad. Wij zijn erg dankbaar voor de geboden hulp. Het promotieteam is erg flexibel geweest en heeft laten zien te beschikken over de benodigde ervaring. De campagne is uiteindelijk een succes geweest en heeft een zetel opgeleverd in de Universiteitsraad. Mogelijk was dit zonder de hulp van Look-Around niet gelukt.

Frans van Dongen
Frans van Dongen
woensdag, februari 11, 2015
Referentie

Dit professionele promotieteam heeft mij geholpen met netwerken tijdens de finaleavond van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2013 in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.
Manon Dijkstra heeft goed haar best gedaan om mijn naamsbekendheid onder de andere gasten te vergroten. Je kunt goed zien dat zij heel professioneel met haar vak bezig is.
Als ik weer eens hulp kan gebruiken bij het promoten van mijn bedrijf dan neem ik zeker opnieuw contact op met Look-Around Promoteam.

Aye B
Aye B
woensdag, februari 11, 2015
Referentie

Look-Around zei ze, nou ik was ook echt rond aan het kijken in die tijd waneer ik bezig was met modelen zoeken voor mijn muziek videoclip die we op 14 juni geschoten hebben. Ik had een van de look around modelen al als vriendin op facebook en ik zag ook toevalig dat ze iets met model werk doet. Ik heb haar dus een bericht gestuurd en vroeg of het haar wat leek om in een videoclip te spelen en dat wilde zij. Zij heeft mij vervolgens verwezen naar anneke dijkstra die dus de eigenaress is van look-around en met haar heb ik een heel goeie deal kunne aansluiten om met twee van de look-around modelen samen te kunnen werken. FreshNRaw vondt de samenwerking op 14 juni heel goed ging want Look-around wist precis wat wij nodig hadden om te zorgen dat wij met twee goed verzorgd en strallende modele Samen konden werken.

Look-Around is zeker een team waar wij In de toekomst nog veel mee samen gaan werken en ik raad ook andere artiesten en labels aan die op zoek zijn naar modelen om gewoon even een kijkje rond te nemen en je zult ze niet missen. so just Look-Around!

Hans Krol
Hans Krol
woensdag, februari 11, 2015
Referentie

Geruime tijd geleden heb ik kennis mogen maken met jouw organisatie “Look Around”, een promotieteam welke diverse promotionele diensten verricht voor het bedrijfsleven. De diensten van de promotiedames bestaan o.a. uit: het ontvangen van de gasten, het servereven van drankjes, het uitdelen van flyers op beurzen, etc. In een intakegesprek van met jou, heb ik kennis gemaakt met een aantal van je promotiedames en dat voelde meteen goed; sympathieke, goed uitziende en gepassioneerde dames. Ik heb meteen een afspraak gemaakt dat een 4-tal dames voor mijn organisatie Bedrijfsnetwerk Top of Holland, tijdens de Ondernemers Promotiedagen in Groningen flyers gaan uitdelen onder het zakelijk publiek en standhouders. Ze hebben dit op voortreffelijke wijze gedaan. In een later stadium heb ik wederom gebruik mogen maken van een aantal dames tijdens een Top of Hollandbijeenkomst bij de Astron te Dwingeloo. De diensten bestonden toen uit het ontvangen van de gasten en het serveren van een glas champagne. Al met al op een prima manier verzorgd. In september 2014 zullen aan aantal dames wederom faciliteren op de bijeenkomst in Delfzijl. Uit reacties blijkt dat de aanwezigheid van promotiedames in goede smaak valt. Erg belangrijk is ook, dat er tussen de opdrachtgever en de dames een positieve “klik” overgaat en het meteen “thuis” voelt. En bij ons was dat zeker zo!.

Ik zal desgewenst zeker Look Arnoud aanbevelen bij het bedrijfsleven en bij mijn relaties.

Dineke Veenma – van Akker Managementassistente, Gemeente Oldambt – Cluster Ruimtelijke Zaken
Dineke Veenma – van Akker Managementassistente, Gemeente Oldambt – Cluster Ruimtelijke Zaken
woensdag, februari 11, 2015
Referentie

Tijdens de uitreiking van de Ondernemersprijs Oost-Groningen editie 2014, op 13 februari 2014 waren de gastvrouwen Manon, Kitty en Marjolein aanwezig. De ontvangst van de gasten en de verdere ondersteuning van de organisatie werden door de dames zeer professioneel uitgevoerd. Als organisatie kijken we terug op een prettige samenwerking met Look-Around Promoteam.’

Renaldo van Noordt Bedrijfsleider Driegezusters Groningen
Renaldo van Noordt Bedrijfsleider Driegezusters Groningen
woensdag, februari 11, 2015
Referentie

Voor ons Oud&Nieuw feest hebben wij tijdens ons promotie traject samengewerkt met het Look-Around promotieteam. Hiervoor hebben wij een 3-tal dagen 3 dames ingezet voor, als vertegenwoordiging van De Driegezusters. Het was de taak van de dames om potentiële gasten over te halen om samen met hen Oud&Nieuw bij de Driegezusters te vieren. Deze 3 dames vertegenwoordigen in dit verhaal drie zusjes die symbool staan voor De Driegezusters.

De samenwerking met Look-Around promotieteam is goed verlopen en heeft zeker bijgedragen aan een succesvol Oud&Nieuw evenement. De dames in kwestie hebben zich professioneel gedragen, zagen er schitterend uit en wisten het juiste gevoel bij de gasten over te brengen.

Een soortgelijke promotie in de toekomst zullen wij zeker weer met Look-Around promotieteam doen!

Directie
Directie
woensdag, februari 11, 2015
Referentie

Op 22 januari 2014, hebben wij van Look-Around promotieteam de oud en nieuw promotiewerkzaamheden op 19 en 28 december en het oud en nieuw feest geëvalueerd met Sil Doeksen en Renaldo van Noordt.

Uit het evaluatiegesprek is gebleken dat Sil en Renaldo tevreden waren over de geleverde diensten van Look-Around promotieteam. Er was precies gedaan wat zij beide voor ogen hadden en uit de gestegen kaartverkoop blijkt dat het een geslaagde actie was. Ook de samenwerking met Stappengroningen.nl verliep uitstekend en er zijn mooie foto’s gemaakt met de gasten.